DSC04150.JPG
 

AGROTURIZAM DVORI SV. JURJA

IDEALNO MJESTO ZA PRAVI ODMOR &GASTRONOMIJU NA OTOKU KRKU

 

Agroturizam Dvori Svetog Jurja poklanja Vam Čaroliju nedirnute prirode, Šetnju kroz povijest Krka uronjenu u nezaboravne doŽivljaje I okuse TE uzbuĐenje doŽivljene avanture ako poŽelite iskuŠati i neŠto od naŠe adrenalinske ponude.

Agroturizam Dvori sv. Jurja na otoku Krku smješten je samo 10 minuta od grada Krka, iznad uvale sv. Jurja, s neodoljivim pogledom na otoke sjevernog Jadrana. Čekamo Vas u duhu prošlih vremena s našim domaćim Životinjama, biljkama ubranim iz naŠeg vrta, uz opuŠtajuĆu atmosferu i s autohtonom kuhinjom, domaĆe proizvedenim vinom, maslinovim uljem i ostalim specijalitetima otoka Krka.

Pool 1.jpg

BAZEN JE SAMO ZA GOSTE NA SMJEŠTAJU.

 

tELEFON

(+385) 91 505 3391

ADRESA

BOK OD BROZICA 100
VRH
KRK

CROATIA

RADNO VRIJEME

1.4. - 31.10.

SVAKI DAN OD 16.00 - 23.00, REZERVACIJE OBAVEZNE


1.11. - 31.3. 

OTVORENO SAMO PO DOGOVORU, ZA REZERVIRATI NAZOVITE NAS NA 091 505 3391
 

B&B NA AGROTURIZMU: IMAMO 3 SOBE S PRIVATNOM KUPAONICOM I 2 GLAMPING BUNGALOVA S VANJSKIM TUŠEM & WC-OM, ukljuČeni DORUČak, WI-FI, PARKING, BAZEN, PSI DOBRODOŠLI.

UPOZNAJTE NAŠE ŽIVOTINJE: KONJE, MAGARCE, PRAŠČIĆE, KOKICE, ZEČEVE 

Iskusite nezaboravne trenutke uz SPORTSKE I ADRENALINSKE sadrŽaje koje Vam nudimo: 
- OpuŠtene Šetnje Šumskim stazama, Nordijsko hodanje
- Jahanje
- Izleti brodom
- Ribarenje
- Ronjenje

Za one smjelije, Željne uzbuĐenja i adrenalinske zabave, nudimo:
- Paintball
- Cycling & MTB

- LOV

AKO SE SLUČAJNO NAĐETE U UVALI SV. JURAJ S VAŠOM BARKOM ILI BRODOM, NAZOVITE NAS I MI ĆEMO DOĆI PO VAS! UVALA SV. JURAJ JE 20 MINUTA HODA ILI 5 MINUTA VOŽNJE OD AGROTURIZMA.

 

kontaktirajte nas

VRH, OTOK KRK, N 45°1'49" E 14°31'35"
Agroturizam Dvori Svetog Jurja nalazi se na Krku, 'Zlatnom otoku', u uvali Sveti Juraj, u blizini malog mjesta Vrh koje je udaljeno od grada Krka desetak minuta ugodne setnje. 
Ukoliko vozite sa Krčkog mosta pratite putokaze za Krk. Nakon što prođete putokaz i skretanje za Valbisku (vi nastavljate prema Krku), na sljedećem raskršću skrećete desno za mjesto Vrh. Kad dođete u mjesto Vrh (pratite naše putokaze), vozite prema zapadu tj. prema moru. Svi putovi su obilježeni tako da se nećete moći izgubiti.
Sa Krčke strane dolazak je još lakši. Možete doći pješke Krčkim šetnicama ili automobilom. 
Sa autobusne stanice vozite ulicom Slavka Nikolića, kad dođete na semafor skrenete lijevo u Vršansku ulicu. Vozite do mjesta Vrh gdje kod škole skrećete lijevo i pratite naše oznake. 

 

zovite + 385 91 505 3391, pošaljite email stancija.bonmartin.krk@gmail.com ili popunite formu za rezervacije.

Ime *
Ime